Blog

En kort Vinhistorie

De fleste forskere placerer den første vindyrkning i et område mellem det østlige tyrkiet......

7 ting du (måske) ikke ved om naturvin

Den moderne vinindustri har fokus på at producere vin der har en ensartet smag og duft, med det formål at levere store mængder.

Hvordan blive Sommelier

Det franske begreb Sommelier er blevet populært verden over. Samtidig er ønsket om at blive sommelier tilsvarende vokset.

Hallowen menu med italiensk vin

Hallowen Menu med italiensk vin Hallowen Menu med 2 Vinforslag fra Mere om Vin Menu ...

Vignamaggio

Vignamaggio er en af de ældste gårde i Toscana. Vignamaggio har dyrket druer og fremstillet vin i over 600 år.

Påske i Italien

Påsken er over os. Jeg foreslår her 5 typiske retter fra italienske regioner ledsaget af lokale vine, der passer til maden samt alternative vinforslag.

Påske i Danmark

Påsken kombinerer traditioner, hygge og velsmagende retter. Vi har sammensat en uforglemmelig påskeoplevelse med udvalgte italienske vine der passer til klassiske danske frokostretter.
Efterårets Forkælelse

Efterårsforkælelse

Efteråret er over os med sine smukke farver og køligere aftener. Naturens skifte bringer os de skønneste råvarer som vildt, græskar, svampe og trøfler – ...