velkommen til

Vinbønderne

I Pastini

Valle d´Itria, Puglia
Vingården “I Pàstini” blev etableret i 1996 og ligger i hjertet af Valle d’Itria (Trulli-dalen) mellem kystbyerne Brindisi og Bari i Puglia. Byerne er kendetegnet ved deres “trulli”, der er en hustype med kegleformede tage, der historisk tjente til at huse mennesker, opbevare korn, foder til husdyr og andre funktioner.

Santa10

Siena, Toscana

Santa10 er en lille familiedrevet vingård på 8,5 hektar der ligger kun få kilometer sydøst for Siena. I centrum af familieejendommen er der en hovedkonstruktion, et middelalderligt observationstårn og dets tilstødende gård med gammel underjordisk kælder der er fra 1800-tallet. Plantagerne (320 m over havets overflade) består af 100% økologisk dyrkede vinmarker og oliventræer

Il Monte Caro

Valpolicella, Veneto

Il Monte Caro er en 7 hektar stor vingård, der består af 5 ha vinmarker og 2 ha oliventræer samt lidt skov. Vingården befinder sig på den sydøst vendte skråning af Monte Caro i Mezzane-dalen (Verona). Gården er omgivet af skov og vinmarker. Det er en vingård der varierer i højde, fra 150 til 300 meter over havets overflade. Da gården har eksisteret siden 1986, er der vinstokke i forskellige aldre.

Tre Mat

Santo Stefano di Valdobbiadene, Veneto

Tre Mat-vingården blev grundlagt i 2009, den officielle indvielse fandt sted med 2010-høsten, hvorfra Gianni Bortolin den nuværende ejer, fik en håndfuld flasker ud af årets høst. Den historiske vingård, ligger på en meget stejl skråning, en position der fik de tidligere ejere til at afstå fra at ” bruge mekaniserede processer”.

Mauro Marengo

Novello, Piemonte

Marengo er en lille familiedrevet virksomhed skabt af Francesco, der omkring 1950 besluttede sig for at plante de første vinmarker, på Novellos område. Mauro, Francescos søn, er den nuværende ejer. Virksomheden startede som en landbrugsaktivitet men blev efterfølgende omdannet til en vingård og i 2015

La Stesa

Maremma, Toscana

La Stesa er født i foråret 2017 ud fra ønsket om igen at give værdi til et smukt og rigt område, som ligger på Amiata bjerget i den sydlig del af Toscana, Maremma. La Stesa er sammentrækning af to navne, Stefano og Sabrina, som i dag ejer vingården.

Fattoria Castellina

Chianti Montalbano, Toscana

Fattoria Castellina er en historisk landbrugsvirkelighed, der blev født i 1937, befinder sig i den toscanske natur på Montalbano-bakkerne kun 20 km fra bye Firenze. Den består af 110 hektar jord, og er opdelt i 10 hektar vinmarker, 30 hektar olivenlunde og 10 hektar agerjord. Resten består af eg, akacie, ahorn, fyrretræ og jordbærtræer.

Cascina Albano

Barbaresco, Piemonte

I hjertet af Langhe, på bakkerne i Barbaresco, har Vacca-familien dyrket og produceret vine i mere end tre generationer. I begyndelsen af ​​80’erne grundlagde bedstefar Marco og hans søn Natale Cascina Albano.

Bacone

Alba, Piemonte

Bacone består af tre venner frem for partnere, med samme passion for livet i det fri og vin. I 2020 besluttede de at starte et nyt eventyr for at gøre denne kærlighed til virkelighed! Tre personer, og tre forskellige personligheder med forskellig erfaring der supplerer hinanden.