Events

Unikke vinsmagninger og kurser for private og virksomheder

Jeg arrangerer vinsmagninger og vinkurser for både private og firmaer. Mangler du inspiration til en special aften til dine venner, medarbejdere eller kunder, og vil du gerne give dem en unik oplevelse, så tøv ikke med at kontakte mig.

Vinforedrag

Lær at smage vin på en systematisk måde og sætte de rigtige ord på komplekse smagsindtryk, farve og aroma.

til vinsmagninger du kan få kenskab til geografiske områder, vinsorter, producenter

Smagninger

Vinsmagning er et meget komplekst univers, der ikke kun består i erhvervelse af teknikker og grundlæggende vinkendskab.

"A tavola con Amore"

Simone og Andrea, inviterer dig til en uforglemmelig oplevelse med vin og gourmet i dit eget hjem.

Det kan jeg hjælpe med

Stor erfaring med italienske gastronomi og delikatesser – Erfaring med vin fra hele verden og stort kendskab til italienske topvine, spiritus og champagne – Sammensætning af mad og vin.

Stort kendskab til de væsentlige geografiske vinområder, vinsorter, producenter deres filosofi og historie- Afholdt mere end 300 vinsmagninger i Danmark – Erfaring med at afholde spændende og inspirerende arrangementer til både privat og firmaer.

Organisation, økonomi/budget styring, spændende indhold og inspirerende kommunikation – Planlæggelse, markedsføring og eksekvering – Gennemførelse af mad og vin arrangementer – Valg og kontakt til madleverandør.

Stor erfaring med at afholde vinforedrag der har fokus på at forbedre deltagernes smageteknik – fokus på at lære at bedømme vin på en professionel måde.

Stor erfaring med italiensk økologisk-, natur- og biodynamiskvinindsigt og viden om lovgivning og regulering, naturvinsteknikker og biodynamisk filosofi bad vindyrkning – kendskab til de væsentlige naturvinsorganisationer.