Cascina Albano

Barbaresco - Piemonte

HISTORIE

I hjertet af Langhe, på bakkerne i Barbaresco, har Vacca-familien dyrket og produceret vine i mere end tre generationer. I begyndelsen af ​​80’erne grundlagde bedstefar Marco og hans søn Natale Cascina Albano. Virksomhedens sjæl har altid været meget dynamisk og med Natale, Marcos far, steg produktionen af ​​flaskevine, teknikken i vingården og kælderen blev forfinet. Hjørnestenene i deres familie har altid været respekt for naturen og ønsket om at formidle passion og ægte følelser for deres produkter. Marco repræsenterer tredje generation af Cascina Albano. Som barn løb han mellem rækkerne og legede gemmeleg i kælderen. Takket være sin families overlevering af viden og hans studier i vindyrkning og ønologi er hanspassion for vin fortsat med at vokse. Passionen for dette arbejde og fascinationen af ​​forholdet mellem plante og menneske presser Marco til hver dag at forbedre udtrykket og deres historie gennem vin.

OMRÅDE

I Langhe området ligger byen Barbaresco hvor Cascina Albano ligger. Et vidunderligt land, som altid har været berømt for sine fremragende produkter og for sit ekstraordinære og uforlignelige landskab. Panoramaet af vinmarker omgiver indgangen til byen, der består af små huse og storslåede historiske bygninger. Der er talrige vingårde i området, der producerer fremragende vine.

VIRKSOMHEDSFILOSOFI

Deres filosofi er at skabe vine, der er i stand til at bevare alle egenskaber, smage, farver og aromaer fra de druer, de er produceret med. Cascina Albano tager sig af hele produktionsprocessen lige fra vingården til flasken, hvor råvaren altid er hovedpersonen, både i de mere traditionelle vinifikationer og i de mere kreative og ekstreme. Det er derfor, de gerne definerer deres vine: MADE WITH LOVE®.

Alle deres produkter og produktion er skabt med et ønske om at forbedre det lokale område. De er skabt efter de 5 principper for virksomhedsetik: loyalitet, respekt, sikkerhed, kreativitet og altruisme. De samme kerneværdier er det, de ser efter hos vores kunder og samarbejdspartnere.

MILJØMÆSSIG BÆREDYGTIGHED I VINGÅRDEN OG I KÆLDEREN

Jorden overfører alle dens egenskaber og de energier, der kendetegner den, til vinen og pynter på hvert glas. Det er grunden til, at Cascina Albano forpligter sig til at respektere det miljø, de opererer i, og at garantere sundheden af ​​jorden, luften og de producerede druer. Alle de agronomiske valg er nøje undersøgt for at forbedre jorden og få deres vinmarker til at vokse under optimale forhold. Hver af dem er et økosystem, som de forsøger at beskytte og forbedre dag for dag. Det handler ikke kun om ikke at bruge pesticider eller herbicider, men om at fokusere på jordens frugtbarhed. De tror på at kun ved at respektere og genoplive jorden vil de være i stand til at få ren og autentisk frugt. Cascina Albano har dedikeret mange ressourcer og energi til at forske i øko-bæredygtige emballagematerialer til vine.

VINIFIKATIONSTEKNIKKER

Hos Cascina Albano har de altid set vin som en frugt af jorden forvandlet og bevaret af mennesket som en kærlighedshandling. Af denne grund er teknologiske indgreb reduceret til et minimum, lige nok til at forbedre det, deres vinstokke har produceret, og til at give dig et ægte produkt. De foretrækker at bruge naturlig gær, de respekterer månens faser fra høst til aftapning, og producerer dermed autentisk vine med lavt svovlindhold. De gør det, fordi det er deres mission at værne om helbred og give en unik oplevelse gennem et glas vin.

GRUNDLÆGGELSE: 1997
VINSORTER: Nebbiolo, barbera, dolcetto, freisa, arneis
ANTAL FLASKE: 20.000
CERTIFIKATIONER: Økologisk certificeret