Bacone

Alba - Piemonte

Historie

Bacone består af tre venner frem for partnere, med samme passion for livet i det fri og vin.

I 2020 besluttede de at starte et nyt eventyr for at gøre denne kærlighed til virkelighed! Tre personer, og tre forskellige personligheder med forskellig erfaring der supplerer hinanden.

Michelino: vinmageren, vinmarkerne er hans hjem. Han ved bedre end nogen anden, hvad de har brug for. Dedikationen og omsorgen er grundlaget for at producere gode vine, der giver et sublimt produkt hvert år.

Fabrizio: har altid været involveret i produktionen af ​​vin. Hans præcision og list giver mulighed for at udnytte råvarens potentiale bedst muligt uden spild. Desuden er han med sin humor i stand til at bidrage til en god atmosfære og godt arbejdsmiljø.

Tommaso: Milaneseren, han dimitterede i vindyrkning og ønologi fra universitetet i Milano og forstod straks, at hans hjerte ville væk fra Milano. Han flyttede til Langhe og begyndte at arbejde på en vingård. Han lærteFabrizio og Michelino at kende, og resten er historie! Han er gruppens friske pust, bidrager med innovation og hjertethed.

Filosofi

De producerer vine med respekt for råvarerne, deres mål er at udtrykke egenskaberne af deres druer og territorium maksimalt.

Alle vinmarkerne ligger i Alba kommune i området Santa Rosalia, på en pragtfuld bakke i udkanten af ​​Alba, i en højde på mellem 300 og 350 meter over havets overflade. Gæringerne starter spontant efter en maceration ved lave temperaturer i 3-4 dage. Vinene groftfiltreres inden aftapning for at fjerne store urenheder.

GRUNDLÆGGELSE: 2020
VINSORTER: Nebbiolo, barbera, Freisa
ANTAL FLASKE: 2.500
CERTIFIKATIONER: Ingen