En Vermentino med klasse og struktur. Den lange skinkontakt giver vinen en gylden gul farve og en intens aroma. Duftene minder om friske blomster, med strejf af abrikos og moden frugt og aromatiske, let krydrede noter af hvid peber. Smagen er omsluttende, blød og elegant med god vedholdende syre. En spændende, anderledes Vermentino, der passer godt til fiskeretter, hvidt kød og blå oste.
Fra 2021-høsten kommer husets først hvide vin Tasto Bianco, en Vermentino fra bjerget, hvis druer altid kommer fra de samme områder. Der tilsættes ikke kunstig gær. Under fremstillingen forbliver vinen i kontakt med skindet i omkring 4 uger, og lagringen foregår derefter i stål- og glas beholdere i 8 måneder. Resultatet er en Vermentino med klasse og struktur. Den lange skinkontakt giver vinen en gylden gul farve og en intens aroma. Duftene minder om friske blomster, med strejf af abrikos og moden frugt og aromatiske, let krydrede noter af hvid peber. Smagen er omsluttende, blød og elegant med god vedholdende syre. En spændende, anderledes Vermentino, der passer godt til fiskeretter, hvidt kød og blå oste.
© 2024 Mere om vin – Designet af Aveo web&marketing