Langhe Doc Nebbiolo 2020 – Mauro Marengo

DKK 199,00

Vinen har en rubinrød farve med orange reflekser. Duften er intens og delikat, og den udløser en aroma af røde bær, såsom tranebær og kirsebær. Den har også en tydelig blomsterkarakter med noter af rose og violet. Smagen er fyldig, harmonisk og fløjlsagtig.

På lager

Varenummer (SKU): 09001244 Kategorier: ,

Beskrivelse

“Nebbiolo tager måske sit navn fra den tåge, der opstår i høstperioden eller måske fra det tynde lag af støv, der omsvøber (?) den modne drue … men en ting er sikkert: intet ødelægger dens berømmelse, et garantisymbol for dette område…” Etiketten viser en landfugl, der i efteråret lever af de druer, som er tilbage på vinstokkene efter høsten. Fremstillet af 100% Nebbiolo -druer fra Novello og Barolo områder, lagret i stål og cement, hvor tanninet tæmmes og samtidigt giver en duftende, stærk og delikat vin. En charmerende og elegant vin, som minder om en Pinot Noir når man tale finesse og elegance. Vinen har en rubinrød farve med orange reflekser. Duften er intens og delikat, og den udløser en aroma af røde bær, såsom tranebær og kirsebær. Den har også en tydelig blomsterkarakter med noter af rose og violet. Smagen er fyldig, harmonisk og fløjlsagtig.

5/5

Mauro Marengo, Novello, Piemonte

Marengo er en lille familiedrevet virksomhed skabt af Francesco, der omkring 1950 besluttede sig for at plante de første vinmarker, på Novellos område. Mauro, Francescos søn, er den nuværende ejer. Virksomheden startede som en landbrugsaktivitet men blev efterfølgende omdannet til en vingård og i 2015

Yderligere information

DRUER

Nebbiolo 100%

LAND

Italien

REGION

Piemonte

ÅRGANG

2020

TYPE

Rødvin

ALKOHOL

13%

LAGRING

16 måneder