Gæringen sker spontant og udføres ved lave temperaturer i omkring 15 dage. Lagring i stål på skindene i 5 måneder. En dejlig og ualmindeligt rosè med fylde, struktur og lang eftersmag. Intens og frugtrig i næsen med strejf af jordbær og hindbær. Denne Freisa vil passe godt til pastaretter, pålæg, hvidt kød, grøntsager og fiskesupper.
Denne rosévin er fremstillet udelukkende på Freisa druer. Markerne ligger mod vest/syd-vest i en højde på 310-320 meter over havets overflade. Druerne knuses afstilkes og macereres ved lave temperaturer i 12 timer, i et miljø mættet med kuldioxid. Efterfølgende sker en blød presning for kun at udvinde blomstermost. Gæringen sker spontant og udføres ved lave temperaturer i omkring 15 dage. Lagring i stål på skindene i 5 måneder. En dejlig og ualmindeligt rosè med fylde, struktur og lang eftersmag. Intens og frugtrig i næsen med strejf af jordbær og hindbær. Denne Freisa vil passe godt til pastaretter, pålæg, hvidt kød, grøntsager og fiskesupper.
© 2024 Mere om vin – Designet af Aveo web&marketing