Finalizzato, Spumante Brut – Tre Mat

kr. 229,00

Farven er strålende strågul fin og med vedvarende bobler. Duften har antydninger af pære og citrus, noter af blomster med hvide og mineralske toner. Smagen er meget frisk, syre, med en slank struktur og behagelig balance. Fantastisk til aperitif, ideel til fisk  såsom sushi, men passer også fint til en carpaccio med rucola og parmesan.

På lager

Varenummer (SKU): 09001213 Kategorier: , Tag:

Beskrivelse

Denne spumante er ikke født i kælderen, men på de stejle og solrige vinmarker i Santo Stefano di Valdobbiadene, hvor vinstokkene udelukkende høstes i hånden. Udover Glera druen findes også sorterne Perera, Bianchetta og Verdiso: Alle sammen giver de en afbalanceret og behagelig vin, som ikke kræver kemiske justeringer. Farven er strålende strågul fin og med vedvarende bobler. Duften har antydninger af pære og citrus, noter af blomster med hvide og mineralske toner. Smagen er meget frisk, syre, med en slank struktur og behagelig balance. Fantastisk til aperitif, ideel til fisk  såsom sushi, men passer også fint til en carpaccio med rucola og parmesan.
5/5

Tre Mat, Santo Stefano di Valdobbiadene, Veneto

Tre Mat-vingården blev grundlagt i 2009, den officielle indvielse fandt sted med 2010-høsten, hvorfra Gianni Bortolin den nuværende ejer, fik en håndfuld flasker ud af årets høst. Den historiske vingård, ligger på en meget stejl skråning, en position der fik de tidligere ejere til at afstå fra at '' bruge mekaniserede processer

Yderligere information

DRUER

Glera, Perera, Bianchetta , Verdisio

LAND

Italien

REGION

Veneto

ÅRGANG

NV

TYPE

Mousserende (charmat metode)

ALKOHOL

11,5%

LAGRING

6/8 måneder på ståltank efter den første gæring

VINDYRNING

Naturvin