Vinell 2018 – Tre Mat

kr. 169,00

Vinen er fløjlsagtig og cremet, med en god syrebalance, og en behagelig lethed. Farven er bleg halmgul. Duften har et strejf af æble, pære, fersken og cedertræ og noter af gule blomster. Smagen er frisk balanceret og med en behagelig mineralitet. God til aperitif, og ideel til at ledsage skaldyr og mager fisk, men også fremragende til pålæg og oste.

På lager

Varenummer (SKU): 09001190 Kategorier: , Tag:

Beskrivelse

“Vinell” er en perlende hvidvin der stammer fra druer der kommer fra Tre Mats historiske vingård, druerne høstes udelukkende i hånden. Efter 6 dages tørring på vinstokken, samles druerne og en kort maceration med skind begynder. Derefter presses druerne, og gæres efterfølgende i ståltank i cirka seks måneder. Den anden gæring finder sted i flasken. Vinen er fløjlsagtig og cremet, med en god syrebalance, og en behagelig lethed. Farven er bleg halmgul. Duften har et strejf af æble, pære, fersken og cedertræ og noter af gule blomster. Smagen er frisk balanceret og med en behagelig mineralitet. God til aperitif, og ideel til at ledsage skaldyr og mager fisk, men også fremragende til pålæg og oste.
5/5

Tre Mat, Santo Stefano di Valdobbiadene, Veneto

Tre Mat-vingården blev grundlagt i 2009, den officielle indvielse fandt sted med 2010-høsten, hvorfra Gianni Bortolin den nuværende ejer, fik en håndfuld flasker ud af årets høst. Den historiske vingård, ligger på en meget stejl skråning, en position der fik de tidligere ejere til at afstå fra at '' bruge mekaniserede processer

Yderligere information

DRUER

Glera, Perera, Bianchetta, Verdisio

LAND

Italien

REGION

Veneto

ÅRGANG

2018

TYPE

Perlende hvidvin

ALKOHOL

11%

VINDYRKNING

Ancestral metode