Prosecco Extra Dry, Doc – Tre Mat

Prosecco - Valdobbiadene - Tre Mat
Mængderabat
PRIS VED 6 FLASKER 129 KR/STK

Farven er strålende strågul; fin og vedvarende perlage. Duften har antydninger af pære og æble, samt noter af hvide blomster og mineraltoner. Smagen har en markant friskhed og en behagelig syre, den er let og afbalanceret.

87 point hos Vinexpressen.dk

179,00 kr.

Varenummer 09001183 Kategorier , , Mærker ,

På lager

-
+

Info

Druer:
Perera, Glera
Land:
Italien
Region:
Veneto
Område:
Valdobbiadene
Størrelse:
75 cl
Årgang:
2020
Type:
Mousserende
Alkohol:
11%
Lagring:
En halvanden måned på ståltank
Vindyrkning:
Naturvin

Beskrivelse

Prosecco fra Tre Mat kommer fra en vingård i Valdobbiadene, nær Piave -floden, vingården fra 1970’erne står på gruset jord, og det giver vinen en markant og meget behagelig mineralitet. Vinen er lavet på perera- og glera druen uden brug af kemikalier og kunstig gødning, men kun effektive mikroorganismer. Druerne høstes udelukkende i hånden og presses sammen for at opnå en afbalanceret most. Den første gæring forgår uden tilsætning af gær i ståltank i en halv måned. Farven er strålende strågul; fin og vedvarende perlage. Duften har antydninger af pære og æble, samt noter af hvide blomster og mineraltoner. Smagen har en markant friskhed og en behagelig syre, den er let og afbalanceret.

Passer godt til

Pålæg
Fisk og skaldyr
Lette forretter

Primære Aromaer

Æble
Pære

Smagsprofil​

Frugt
Fylde
Tannin
Syre
Alkohol

1 anmeldelse af Prosecco Extra Dry, Doc – Tre Mat

  1. Simone

    Vinexpressen.dk

    Frisk og let græsagtig prosecco med indslag af grønne æbler, pærejuice og lidt saltlakrids. Blød og ganske cremet i munden med en lille buttet restsødme. 87

Tilføj en anmeldelse af varen