Tilbud

Le Rotaie, Susumaniello rosè 2020, I Pastini

kr. 139,00

“Le Rotaie” er lavet på 100% Susumaniello druer. Vinen har en delikat og elegant lyserød farve, duften er intens og blomsteragtige med noter af rose og jordbær. Smagen er blød, frisk og velbalanceret, det er en vin, der egner sig til at blive serveret og nydt til alle måltider, fra appetitvækkere til hovedretter baseret på kød, fisk eller pasta.

På lager

Varenummer (SKU): 09001176 Kategorier: , Tag:

Beskrivelse

Vingården “I Pàstini” blev etableret i 1996 og ligger i hjertet af Valle d’Itria (Trulli-dalen) mellem kystbyerne Brindisi og Bari i Puglia. Det er et af de mest karakteristiske områder i Puglia, som altid har været særligt velegnet til produktion af lokale hvide druer af høj kvalitet. Vingården er på 15 hektar og administreres af familien Carparelli hvis fokus er at genopdage og forbedre de lokale druesorter.Roséen produceret i Puglia-landene er fra de oprindelige såkaldte “græske druer, der historisk har bidraget til spredningen af ​​denne klassiske middelhavsdrik. På grund af vinstokkenes tætte placering ved den lokale togbane, der går fra syd til nord er Le rotaie opkaldt efter togskinnerne, Le rotaie betyder slet og ret skinnerne. “Le Rotaie” er lavet på 100% Susumaniello druer. Vinen har en delikat og elegant lyserød farve, duften er intens og blomsteragtige med noter af rose og jordbær. Smagen er blød, frisk og velbalanceret, det er en vin, der egner sig til at blive serveret og nydt til alle måltider, fra appetitvækkere til hovedretter baseret på kød, fisk eller pasta.
5/5

I Pastini, Valle d´Itria, Puglia.

Puglia er formentlig fødested for italiensk vin. Vinstokkene blev oprindeligt medbragt via græske bosættere, der krydsede Adriaterhavskanalen. Produktionen af Apuliansk vin er stigende og udgør i dag 20% af al italiensk vin.

Yderligere information

DRUER

Susumaniello 100%

LAND

Italien

REGION

Puglia

ÅRGANG

2020

TYPE

Rosèvin

ALKOHOL

12%

LAGRING

5 måneder i ståltank, 1 måneder på flaske