Langhe Doc Nascetta 2020 – Mauro Marengo

Nascetta - Piemonte - Marengo

Fremstillet af 100% nas-cetta druer fra Novello-området og kun lagret i stål, er denne en aromatisk og delikat vin med god struktur og et fremragende lagringspotentiale.

Original price was: 199,00 kr..Current price is: 179,00 kr..

Varenummer 09001251 Kategorier , ,

På lager

-
+

Info

Druer:
Nascetta 100%
Land:
Italien
Region:
Piemonte
Område:
Novello
Størrelse:
75 cl
Årgang:
2020
Type:
Hvidvin
Alkohol:
12,5%
Lagring:
5 måneder på ståltank
Vindyrkning:
Konventionel

Beskrivelse

Denne er Marengo første hvidvin. ”En perle, der tilføjer styrke og personlighed til den store tradition for den velkendte Langhe rødvin, som vores virksomhed har produceret i tre generationer”. Etiketten viser alle de aromaer, der kan findes i denne vin, nemlig Mimosa, appelsinblomst, mynte, abrikos, æble, mango, pink grapefrugt, rosmarin, muskatnød, citron, akacieblomst, kamille, røllike, hvid fersken, pære, salvie, lime, timian, fyr, græs og hø. Fremstillet af 100% nas-cetta druer fra Novello-området og kun lagret i stål, er denne en aromatisk og delikat vin med god struktur og et fremragende lagringspotentiale.
5/5

Mauro Marengo, Novello, Piemonte

Marengo er en lille familiedrevet virksomhed skabt af Francesco, der omkring 1950 besluttede sig for at plante de første vinmarker, på Novellos område. Mauro, Francescos søn, er den nuværende ejer. Virksomheden startede som en landbrugsaktivitet men blev efterfølgende omdannet til en vingård og i 2015.

Passer godt til

Pastaretter
Hvidt kød
Lette forretter

Primære Aromaer

Grapefrugt
Abrikos
mango
Acacia

Smagsprofil​

Frugt
Fylde
Tannin
Syre
Alkohol