Tilbud

Langhe Doc Nascetta 2020 – Mauro Marengo

kr. 179,00

Fremstillet af 100% nas-cetta druer fra Novello-området og kun lagret i stål, er denne en aromatisk og delikat vin med god struktur og et fremragende lagringspotentiale.

På lager

Varenummer (SKU): 09001251 Kategorier: ,

Beskrivelse

Denne er Marengo første hvidvin. ”En perle, der tilføjer styrke og personlighed til den store tradition for den velkendte Langhe rødvin, som vores virksomhed har produceret i tre generationer”. Etiketten viser alle de aromaer, der kan findes i denne vin, nemlig Mimosa, appelsinblomst, mynte, abrikos, æble, mango, pink grapefrugt, rosmarin, muskatnød, citron, akacieblomst, kamille, røllike, hvid fersken, pære, salvie, lime, timian, fyr, græs og hø. Fremstillet af 100% nas-cetta druer fra Novello-området og kun lagret i stål, er denne en aromatisk og delikat vin med god struktur og et fremragende lagringspotentiale.
5/5

Mauro Marengo, Novello, Piemonte

Marengo er en lille familiedrevet virksomhed skabt af Francesco, der omkring 1950 besluttede sig for at plante de første vinmarker, på Novellos område. Mauro, Francescos søn, er den nuværende ejer. Virksomheden startede som en landbrugsaktivitet men blev efterfølgende omdannet til en vingård og i 2015.

Yderligere information

DRUER

Nascetta 100%

LAND

Italien

REGION

Piemonte

ÅRGANG

2020

TYPE

Hvidvin

ALKOHOL

12,5%

LAGRING

5 måneder på ståltank