Tilbud

Dolcetto Doc 2020 – Mauro Marengo

kr. 129,00

Fremstillet af 100% Dolcetto druer fra Novello-området og kun lagret i ståltank på 8 måneder, denne er en let vin, der passer til hver dag. Denne dolcetto har en dyb rubinrød farve med lilla reflekser, intens frugtagtig og karakteristisk i næsen. Smagen er tør og harmonisk, meget behagelig og efter min mening en af de bedste jeg har smagt for nylig i denne kategori.

På lager

Varenummer (SKU): 09001220 Kategorier: ,

Beskrivelse

Dolcetto stammer fra “dossetto”, en lille bakke, vinen blev dyrket på. Marengo fortsætter med at producere vinen på en bakke i Novello. Denne vin, mangler aldrig på bordene i området. Etiketten viser et ungt mandeltræ i blomst, som minder os om den lille nuance af mandel, der smages, når man drikker Dolcetto. Fremstillet af 100% Dolcetto druer fra Novello-området og kun lagret i ståltank på 8 måneder, denne er en let vin, der passer til hver dag. Denne dolcetto har en dyb rubinrød farve med lilla reflekser, intens frugtagtig og karakteristisk på næsen. Smagen er tør og harmonisk, meget behagelig og efter min mening en af de bedste jeg har smagt for nylig i denne kategori.

5/5

Mauro Marengo, Novello, Piemonte

Marengo er en lille familiedrevet virksomhed skabt af Francesco, der omkring 1950 besluttede sig for at plante de første vinmarker, på Novellos område. Mauro, Francescos søn, er den nuværende ejer. Virksomheden startede som en landbrugsaktivitet men blev efterfølgende omdannet til en vingård og i 2015

Yderligere information

DRUER

Dolcetto 100%

LAND

Italien

REGION

Piemonte

ÅRGANG

2020

TYPE

Rødvin

ALKOHOL

13,5%

LAGRING

6/8 måneder på ståltank