Tilbud

Barolo DOCG 2016 – Mauro Marengo

kr. 299,00

Intens og strålende granatrød farve med rubinrøde reflekser, der har en tendens til at blive orange med tiden. Den har en kompleks aroma. Næsen er intens med tydelige noter af kirsebær og blomme, der udvikler sig til strejf af tobak, lakrids og kakao. Smagen er tør, fyldig og harmonisk.

På lager

Varenummer (SKU): 09001268 Kategorier: ,

Beskrivelse

Fra Nebbiolo druen, her kommer kongen af ​​Langhe -vine. Barolo er vinens kongen med sin kaliber og elegance …. den lader dig vente, men ventetiden er det værd. Etiketten viser en røllikeblomst, en plante, der vokser spontant på skråningerne af den bakke, hvor Mauro Marengo dyrker sin Barolo. Blomsten er tør, et symbol på den tid, der er gået, som er et vigtigt element for at skabe denne vin. Fremstillet af 100% Nebbiolo -druer fra Novello -området (Ravera cru) og fra Barolo (Terlo cru). Vinen lagres på store egetræsfade i henhold til traditionen. Det klassiske udtryk, som bruges for Barolo er ”elegant og unik”. Vinen lagres i 38 måneder, heraf 20 til 24 måneder på egetræsfade og derefter i flasken i seks måneder før frigivelse. Intens og strålende granatrød farve med rubinrøde reflekser, der har en tendens til at blive orange med tiden. Den har en kompleks aroma. Næsen er intens med tydelige noter af kirsebær og blomme, der udvikler sig til strejf af tobak, lakrids og kakao. Smagen er tør, fyldig og harmonisk.
5/5

Mauro Marengo, Novello, Piemonte

Marengo er en lille familiedrevet virksomhed skabt af Francesco, der omkring 1950 besluttede sig for at plante de første vinmarker, på Novellos område. Mauro, Francescos søn, er den nuværende ejer. Virksomheden startede som en landbrugsaktivitet men blev efterfølgende omdannet til en vingård og i 2015.

Yderligere information

DRUER

Nebbiolo 100%

LAND

Italien

REGION

Piemonte

ÅRGANG

2016

TYPE

Rødvin

ALKOHOL

14,5

LAGRING

20 måneder på slavonsk fade, 6 måneder på flasken.