Anmelderrost Biodynamisk vin Smagekasse

SPAR 128,-

IPOGEO IGT ROSSO TOSCANO 2020 1 fl.
GEOS SYRAH 2020 1 fl.
CHIANTI MONTALBANO DOCG 2020 1fl.

Original price was: 527,00 kr..Current price is: 399,00 kr..

Varenummer 09001916 Kategorier , ,
-
+

Info

Beskrivelse

Dyk ned i en uovertruffen vinoplevelse med Fattoria Castellina’s eksklusive smagekasse, der byder på tre anmelderroste italienske vine fra det prestigefyldte toscanske vinområde. Fattoria Castellina står i spidsen for en bæredygtig vinproduktion der omfavner den biodynamiske metode, dette afspejles tydeligt i kvaliteten af deres vine og olier.

Smagekassen indeholder en Chianti Montalbano, der inviterer dine smagsløg på en rejse gennem Toscanas vinmarker. Næste vin er Geos, en ren Syrah, der præsenterer en dybde af smag og en karakteristisk toscansk elegance. Top anmeldelser fra vinelskere verden over understreger den exceptionelle kvalitet af disse to vine. Som kronen på værket introducerer smagekassen Ipogeo, en frisk rødvin, der smukt blander internationale druesorter og skaber en unik harmoni af smagsnuancer. Denne vin er en hyldest til Fattoria Castellinas evne til at forene tradition med innovation.

Oplev Toscana i hver eneste slurk og sæt pris på det bedste, som Fattoria Castellina har at byde på. En smagekasse, der ikke kun appellerer til sanserne, men også vidner om en dedikation, kvalitet og passion for vinproduktion.

Chianti Montalbano DOCG 2020, VinAvisen.dk – 5 stjerner

En rigtig dejlig Chianti-vin med mild aromatisk tobak i næsen og med en blød, saftig smag med friske bærnoter, en sart krydring og afrundede tanniner. Plask gerne vinen over i en karaffel et par timer før servering.

Geos Syrah 2020. Vinexpressen.dk – 92 point

Virkelig lækker, autentisk og rustik næse, der strutter af brombær, læder, stald og en smule pulveriseret æbleskræl. Læg dertil et strejf af kakaopulver, rosin og øllebrød bøffet op med et viff af medicinskab. Ekstraktrig og umådelig flot balanceret i munden med en lille pikant syrenerve og prikken på tungen. Nøj, hvor smager den godt 92

Ipogeo Igt Toscana 2020, VinAvisen.dk – 5 stjerner

Hvis denne rødvin får lidt luft i en karaffel, folder den sig ud i al sin dejlige aroma. Der er læder og svampe i duften, mens smagen er kompleks, har moden frugt og en dejlig forfriskende syre. Eftersmagen har afrundede tanniner. Nyd vinen til risotto, en ekstra gode pastaret eller retter med svampe.

Passer godt til

Primære Aromaer

Smagsprofil​

Frugt
Fylde
Tannin
Syre
Alkohol