Denne Amarone har en intens rubinrød farve. Alle aromaer er af røde modne frugter, især kirsebær og sort kirsebær. Dette er en vin med stor blødhed, som alligevel bevarer et højt syreindhold på grund af den korte ældning i stål. Dette er særligt tydelig i årgang 2016, som så en vidunderlig sommer med afbalancerede vejrforhold
Il Monte Caro Amarone della Valpolicella er en struktureret vin, der udelukkende er fremstillet af Corvina, Corvinone og Rondinella de bliver håndplukket, lagt i kasser og forsigtigt presset efter lang tørring. Gæringen varer ca. 30 dage ved at kontrollere temperaturen på tanke og uden at tilføre tilsætningsstoffer såsom enzymer, tanniner eller gær. Denne Amarone har en intens rubinrød farve. Alle aromaer er af røde modne frugter, især kirsebær og sort kirsebær. Dette er en vin med stor blødhed, som alligevel bevarer et højt syreindhold på grund af den korte lagring i stål. Dette er særligt tydelig i årgang 2016, som så en vidunderlig sommer med afbalancerede vejrforhold.
© 2024 Mere om vin – Designet af Aveo web&marketing