Vinsmagninger er et meget komplekst univers, der ikke kun består i erhvervelse af teknikker og grundlæggende vinkendskab. Det kræver kultur, kendskab til geografiske områder, vinsorter, producenter med deres filosofi og historier. Denne viden kan ikke lære på et vin kursus eller blot på vinsmagninger. Det kræver dog masser af erfaring og kompetencer der år efter år bygges. Jeg vil gerne dele min viden med jer og fortælle om klassiske og nye vinområder, druesorter, fremstillingsmetoder og producenter. Du kan styrke din viden samt opleve en hyggelige og uformelle vinsmagningersmagning som passer til dit behov og niveau.
Nedenfor kan du finde nogle af de mulige vinsmagninger temaer til inspiration du kan vælge imellem. Andre ønsker eller variationer aftales ved at sende en mail til simone@mereomvin.dk
Vi tager på en rejse i de væsentligste italienske vinregioner. Fra Alperne til Sicilien og smager klassiske og lokale vine.
Hvorfor er Chianti den mest omtalte vin end nogen anden italiensk vin i historien? Hvad er det perfekte match af mad og Chianti? Vi tager fat på disse spørgsmål og mere i vores udforskning af Chianti-vin.
Piemonte er med sine aristokratiske vine lavet på Nebbiolo druen blandt de mest spændende og attraktiv vine i Italien. Oplev nogle af de berømte kongevine, vi smager BAROLO!
En ny, spændende oplevelse med genfinding af den gamle værdi af naturen og menneskets arbejde; det er den naturlige vin.
Bourgogne er landet for den bedste Pinot Noir og Chardonnay i verden. Vinens kompleksitet, finesse og elegance skyldes klimaforhold, jordbunds sammensætning og en årtusind gammel tradition.
Filosofi og vin eller vin og filosofi, kærligheden for viden som sammenligner sig selv og spørge sig selv om gudernes nektar, især om vinene effekt og vinen som symbolværdi.
© 2024 Mere om vin – Designet af Aveo web&marketing