Jeg arrangerer smagninger og kurser for både private og firmaer. Mangler du inspiration til en special aften til dine venner, medarbejdere eller kunder, og vil du gerne give dem en unik oplevelse, så tøv ikke med at kontakte mig.

Vinforedrag og smagninger for alle

Vinforedrag

Lær at smage vin på en systematisk måde og sætte de rigtige ord på komplekse smagsindtryk, farve og aroma.

Smagninger

Vinsmagning er et meget komplekst univers, der ikke kun består i erhvervelse af teknikker og grundlæggende vinkendskab.

Simone & Friends

Kom og deltag til en af vores spændende aftner, hvor vi smager fantastiske vine (uden at det kommer til at koste noget).

Jeg er også god til

Food & Beverage

Stor erfaring med italienske gastronomi og delikatesser - Erfaring med vin fra hele verden og stort kendskab til italienske topvine, spiritus og champagne - Sammensætning af mad og vin.

Markedsføring og salg

Erfaring i at udvikle kreativ markedsføring, aktivitetsplan, samt udvikling af strategier til optimering af salg, der skaber loyalitet og øget trafik – salgspsykologi – salgskampagne – prissætning – optimering.

Events

Organisation, økonomi/budget styring, spændende indhold og inspirerende kommunikation - Planlæggelse, markedsføring og eksekvering - Gennemførelse af mad og vin arrangementer - Valg og kontakt til madleverandør.

Strategi og Branding

Øge synlighed og brand identitet via online strategier – Brand content engagement - Mål vækst og engagement gennem Kpi og Metrics -

Digital Marketing

Indsigt i virksomhedens online aktiviteter med fokus på web analyse – SoMe - Superbruger af WordPress og Analytics - Målgruppe – Online strategi – Handlingsplan – USP - Konvertering

Forretnings- udvikling

Implementering af virksomhedens portefølje – udvikling af ideen – vækst strategi – procesoptimering - forhandling – implementering af CRM-systemet -

Jeg kan hjælpe dig med

Vinsmagninger 100%
Vinkurser 100%
Vinparring 100%
Events 100%

Kontakt mig i dag