Tilbud

Prosecco Extra Dry, Doc – Tre Mat

kr. 149,00

Farven er strålende strågul; fin og vedvarende perlage. Duften har antydninger af pære og æble, samt noter af hvide blomster og mineraltoner. Smagen har en markant friskhed og en behagelig syre, den er let og afbalanceret.

På lager

Varenummer (SKU): 09001183 Kategorier: , Tags: ,

Beskrivelse

Prosecco fra Tre Mat kommer fra en vingård i Valdobbiadene, nær Piave -floden, vingården fra 1970’erne står på gruset jord, og det giver vinen en markant og meget behagelig mineralitet. Vinen er lavet på perera- og glera druen uden brug af kemikalier og kunstig gødning, men kun effektive mikroorganismer. Druerne høstes udelukkende i hånden og presses sammen for at opnå en afbalanceret most. Den første gæring forgår uden tilsætning af gær i ståltank i en halv måned. Farven er strålende strågul; fin og vedvarende perlage. Duften har antydninger af pære og æble, samt noter af hvide blomster og mineraltoner. Smagen har en markant friskhed og en behagelig syre, den er let og afbalanceret.
5/5

Tre Mat, Santo Stefano di Valdobbiadene, Veneto

Tre Mat-vingården blev grundlagt i 2009, den officielle indvielse fandt sted med 2010-høsten, hvorfra Gianni Bortolin den nuværende ejer, fik en håndfuld flasker ud af årets høst. Den historiske vingård, ligger på en meget stejl skråning, en position der fik de tidligere ejere til at afstå fra at '' bruge mekaniserede processer

Yderligere information

DRUER

Perera, Glera

LAND

Italien

REGION

Veneto

ÅRGANG

2020

TYPE

Mousserende

ALKOHOL

11%

LAGRING

En halvanden måned på ståltank

VINDYRNING

Naturvin