Tilbud

Barbera d´Alba 2020 – Mauro Marengo

kr. 129,00

Fremstillet af 100% Barbera druer fra Novello-området, vinen lagres 18 måneder på ståltank efter malolaktisk gæring. Denne Barbera har en fantastisk lilla og dyb farve. I duften har vinen varm og intense noter af brombær, kirsebær og jordbær med antydninger af krydderier. Smagen er tør, kraftig og velbalanceret.

På lager

Varenummer (SKU): 09001237 Kategorier: ,

Beskrivelse

Med sin dybe farve og kraftige smag er Barbera en klassisk druesort fra Piemonte. Barbera d´Alba er produceret i Langhe og Roero område. Etiketten viser en brombærblomst. Brombær er nemlig det, der med sin farve, kødfuldhed og smag minder Barberas særlige syrlighed og violette nuancer. Fremstillet af 100% Barbera druer fra Novello-området, vinen lagres 18 måneder på ståltank efter malolaktisk gæring. Denne Barbera har en fantastisk lilla og dyb farve. I duften har vinen varm og intense noter af brombær, kirsebær og jordbær med antydninger af krydderier. Smagen er tør, kraftig og velbalanceret.

5/5

Mauro Marengo, Novello, Piemonte

Marengo er en lille familiedrevet virksomhed skabt af Francesco, der omkring 1950 besluttede sig for at plante de første vinmarker, på Novellos område. Mauro, Francescos søn, er den nuværende ejer. Virksomheden startede som en landbrugsaktivitet men blev efterfølgende omdannet til en vingård og i 2015

Yderligere information

DRUER

Barbera 100%

LAND

Italien

REGION

Piemonte

ÅRGANG

2020

TYPE

Rødvin

ALKOHOL

14,5%

LAGRING

18 måneder på ståltank