Arpago, Primitivo 2020 – I Pastini

kr. 149,00

Pris ved 6 stk 119 kr/stk

Denne primitivo har en rubinrød farve med violette reflekser der har tendens til at skifte til granatfarve jo ældre den bliver. Vinen har en dyb koncentration af frugt og en intens duft med antydninger af skovbær. Smagen er duftende og omsluttende.

 

 

På lager

Varenummer (SKU): 09001138 Kategorier: , Tag:

Beskrivelse

Vingården “I Pàstini” blev etableret i 1996 og ligger i hjertet af Valle d’Itria (Trulli-dalen) mellem kystbyerne Brindisi og Bari i Puglia. Det er et af de mest karakteristiske områder i Puglia, som altid har været særligt velegnet til produktion af lokale hvide druer af høj kvalitet. Vingården er på 15 hektar og administreres af familien Carparelli hvis fokus er at genopdage og forbedre de lokale druesorter. Primitivo der er af kroatisk oprindelse blev importeret og dyrket i områderne Gioia del Colle og derefter produceret i hele Puglia. Arpago er dyrket i Taranto-området. Denne primitivo har en rubinrød farve med violette reflekser der har tendens til at skifte til granatfarve jo ældre den bliver. Vinen har en dyb koncentration af frugt og en intens duft med antydninger af skovbær. Smagen er duftende og omsluttende.
5/5

I Pastini, Valle d´Itria, Puglia.

Puglia er formentlig fødested for italiensk vin. Vinstokkene blev oprindeligt medbragt via græske bosættere, der krydsede Adriaterhavskanalen. Produktionen af Apuliansk vin er stigende og udgør i dag 20% af al italiensk vin.

Yderligere information

DRUER

Primitivo 100%

LAND

Italien

REGION

Puglia

ÅRGANG

2020

TYPE

Rødvin

ALKOHOL

14%

LAGRING

10 måneder på ståltank, 2 måneder på flaske