Smagninger

Smagninger

Vinsmagning er et meget komplekst univers, der ikke kun består i erhvervelse af teknikker og grundlæggende vinkendskab. Det kræver kultur, kendskab til geografiske områder, vinsorter, producenter med deres filosofi og historier. Denne viden kan ikke lære på et vin kursus eller blot en vinsmagning. Det kræver dog masser af erfaring og kompetencer der år efter år bygges. Jeg vil gerne dele min viden med jer og fortælle om klassiske og nye vinområder, druesorter, fremstillingsmetoder og producenter. Du kan styrke din viden samt opleve en hyggelig og uformel smagning som passer til dit behov og niveau.

Nedenfor kan du finde nogle af de mulige temaer til inspiration du kan vælge imellem. Andre ønsker eller variationer aftales ved at sende en mail til simone@mereomvin.dk

Rundt om Italien

Vi tager på en rejse i de væsentligste italienske vinregioner. Fra Alperne til Sicilien og smager klassiske og lokale vine.

Chianti Lovers

Hvorfor er Chianti den mest omtalte vin end nogen anden italiensk vin i historien? Hvad er det perfekte match af mad og Chianti? Vi tager fat på disse spørgsmål og mere i vores udforskning af Chianti-vin

Barolo Boys

Piemonte er med sine aristokratiske vine lavet på Nebbiolo druen blandt de mest spændende og attraktiv vine i Italien. Oplev nogle af de berømte kongevine, vi smager BAROLO!

VinNatur

En ny, spændende oplevelse med genfinding af den gamle værdi af naturen og menneskets arbejde; det er den naturlige vin.

Taste Burgundy

Bourgogne er landet for den bedste Pinot Noir og Chardonnay i verden. Vinens kompleksitet, finesse og elegance skyldes klimaforhold, jordbunds sammensætning og en årtusind gammel tradition.

Wine & Filosofi

Filosofi og vin eller vin og filosofi, kærligheden for viden som sammenligner sig selv og spørge sig selv om gudernes nektar, især om vinene effekt og vinen som symbolværdi.

Praktiske info:

  • Som freelance underviser arrangerer jeg smagninger og kurser for både private og firmaer. Sted og detaljer for arrangement aftales ved at bruge kontaktformular og sendes til simone@mereomvin.dk
  • Prisen aftales og varierer efter tema, deltageantal, vines kvalitet og ønskede niveau og indhold
  • For at sikre optimale forhold for smagning aftales på forhånd, lokaler, vinudstyr og andre væsentlige materialer til undervisning.
  • En Mere Om Vin vinsmagning består typisk af seks vine, 2 timers varighed, min. 10 til max. 18 personer. Der lægges vægt på at skabe en hyggelig, uformel og personlig oplevelse.
  • Indholdsmæssigt er smagninger struktureret inden for en fastsat tema, med informationer om producenter, geografiske områder, vinifikation, og druesorter. Den faglig niveau tilpasses jeres ambitioner og ønsker.

Betingelser:

  • Antal af gæster:  er minimum 10 personer.
  • Betaling: 50% af prisen forudbetales senest 14 hverdage inden datoen for arrangement.
  • Aflysning: Det forbeholder sig ret til at beholde depositum ved aflysning senere end 7 hverdag før vinsmagning